Andra sätt att engagera sig

En gåva som förändrar liv

Ge en företagsgåva

Ditt företag kan ge barn och unga vuxna en bättre utbildning. Skänk en företagsgåva som förändrar liv! 

Ni kan antingen ge er gåva på vår hemsida eller höra av er till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär HÄR. I kontaktformuläret fyller ni i att ni vill ge en gåva till Pratham Sweden. Vi kontaktar er så snart som möjligt med mer information.   

Medarbetargåvor

Vill ditt företag möjliggöra för era anställda att ge gåvor till Pratham Sweden via ert intranät?

Fyll i vårt kontaktformulär genom att klicka HÄR så hör vi av oss.

“Education is for improving the lives of others and for leaving your community and world better than you found it.“

- Marian Wright Edelman, Aktivist för barns rättigheter

Företagsinsamling

Samla era medarbetare och bidra till vår verksamhet. Oavsett om det handlar om att ge ert företagsevenemang en större mening, eller för att samla era medarbetare i ett gott syfte, så är gåvor ett av de bästa sätten att engagera sig i Prathams arbete, och därigenom bidra med en bra utbildning till de barn i Indien som behöver det mest. Fyll i vårt kontaktformulär HÄR så hör vi av oss med mer information så snart vi kan. 

Inspiration: 
Autoliv AB arrangerade en global insamlingskampanj för Prathams arbete under Covid
Autoliv AB är en av Pratham Swedens företagspartners och ingår i vårt projekt Swedish Industry for Quality Eduaction in India. Under pandemin valde företaget att utöka sitt bidrag genom att engagera sina medarbetare. Medarbetare över hela världen bidrog till vårt arbete i Indien under COVID-19 och samlade in nära 200 000kr till vårt arbete, vilket matchades av Autoliv AB.  

Getinge AB sprang ett marathon för Pratham Sweden
Getinge AB deltar precis som Autoliv i vårt projekt Swedish Industry for Quality Education in India. Förutom sitt engagemang i det projektet, arrangerade de ett marathon för sina medarbetare i Tyskland för att samla in medel till barns utbildning i Indien. Medarbetarna lyckades samla in hela 20 000kr till förmån för vårt arbete. 

Elever på Kunskapsskolan AB höll insamlingar till förmån för Pratham Sweden
Elever på Kunskapsskolan AB i Sverige har arrangerat insamlingar för Pratham Sweden. Eleverna donerade  tiotusentals kronor till vårt arbete med att förbättra utbildningen för barn i New Delhi.

Bidrag från institutioner

Vi välkomnar stöd genom gåvor eller bidrag från stiftelser och institutioner. Fyll i kontaktformuläret HÄR så hör vi av oss inom kort.