CSR-möjligheter för Ditt företag

 

Öppna en skola i Ditt företags namn; följ och träffa barnen

Att stödja en välgörenhet som arbetar med utveckling från gräsrotsnivå såsom Pratham gör är en unik möjlighet för ditt företag. Som företagssponsor kan du stödja ett visst projekt, eller till och med bygga en helt ny hållbar skola som inom tre år verkar nästintill självförsörjande, tack vare Prathams metoder och programutformning. Vi erbjuder även en fantastisk möjlighet för företaget att resa ner till projektet, träffa lärarna och barnens vars liv ni aktivt förändrar.

DSC_0807

Som engångssponsor går donationen dit den mest behövs, t ex för att stödja ett Urban Learning Centers fortsatta verksamhet eller till flera olika projekt. Du kan självklart även specificera om Ditt företag har ett visst ändamål i tanke.

Som långtidssponsor på minst tre år kan Du öppna ett helt nytt Urban Learning Center i det samhälle där det behövs som mest. I kostnaden för detta (200 000 kr/år) ingår då research inför öppnandet där volontärer går dörr-till-dörr i hela byn för att undersöka demografi och statistik, övriga undersökningar och utvärderingar, samt hela årsverksamhetens utgifter när centret väl har öppnats. Det är därmed Ni som gör det möjligt för hundratals barn att få en kvalitativ skolgång!

Läs om hur Vodafone förändrade utseendet av de indiska klassrummen genom sin digitala satsning!

För mer information och hjälp att utforma det rätta projektet för Ditt företag, vänligen kontakta marknadskoordinator Angelica.

Dela: