Share Your Strength – Charity Workout Bash 28/1

eventphoto_high_clear

SÄKRA DIN BILJETT!

Kl. 18.00 den 28:e januari händer det! Pratham Sweden och hajpade Extremfabriken presenterar stolt:

SHARE YOUR STRENGTH – CHARITY WORKOUT BASH!

Efter förra årets lyckade upplaga där deltagare i olika åldrar och nivå helhjärtat delade sin styrka och energi, är det nu dags för en ännu mer fullspäckad och glädjefylld träningsfest! En galet kul, svettig och aktiv kväll som anordnas till förmån för barn i Indiens slumområden.

Inte nog med att du får testa flertalet unika träningspass, äta god hälsosam mat och dryck samt lyssna på riktig bra musik – genom biljettintäkterna bidrar du dessutom direkt till årets donationsändamål ”The Education Sponsorship Program” i Musahar, Indien. Det är ett program som syftar till att få ett slut på barnarbete och i stället föra barnen till skolbänken. Läs- och skrivkunnigheten i området är 0,09% bland flickor och kvinnor, och 2% bland pojkar. Vi har som mål att öka andelen genom att säkra undervisningen och se till att fler barn får kvalitativa och pedagogiska skolböcker.

Årets träningsfest kommer att hållas på Europas största inomhushinderbana Extremfabriken www.extremfabriken.se som med sina fantastiska 900 kvadratmeter möjliggör ett antal olika träningsstationer. Dörrarna öppnas kl. 18 och vi håller öppet hela kvällen lång! Du ges alltså en unik chans att bidra till välgörenhet, träffa kända träningsprofiler, äta gott och testa flera olika aktiviteter:

– Hinderbana med asgrymma Extremfabriken
– Taekwondo med supercoola PT-bilen och Framtidsfys
– WörkOut-pass med den inspirerande och tuffa Pischa Strindstedt
– Mingel med Studio Dancing Queen där ni får lära er några pole dance trick från de otroligt duktiga instruktörerna på plats! Lär dig bastricken fireman och chair, eller vågar du till och med prova på några trick upp och ner?

…vi har även bjudit in flertalet erfarna och spännande träningsprofiler som ni har möjlighet att mingla med för att lära er mer om t ex funktionell träning och yoga.

Vilka är vi?
Pratham Sweden är en svensk organisation med 90-konto (www.insamlingskontroll.se) och dotterorganisation till Indiens största utbildningsorienterade NGO Pratham, som verkar för alla barns rätt till kvalitativ skolgång, med program hela vägen upp till arbetslivet. Pratham utvärderar med hjälp av dotterorganisationen ASER utbildningsnivåer bland barnen, liksom behov och brister i Indiens skolsystem runtom hela landet, för att kunna skräddarsy nya program och förbättra existerande. Bara under 2015-2016 förbättrade 5,7 miljoner barn sina kunskaper i skolan tack vare Pratham.

Det är oerhört viktigt för oss att vara transparenta i vårt arbete och vi kommer därför att förse alla våra deltagare och sponsorer med en uppföljning av eventet: intäkter, konkret donationsutfall i Musahar, rapport över barnens kompetensutveckling samt rapport om vart just din donation har gått.

PRIS: 350 kronor (inträde, samtliga träningspass, mat och dryck). Är du student betalar du endast 280 kronor! Det finns även möjlighet att runda upp till valfritt belopp om du vill vara med och bidra med ännu mer till vårt arbete för de utsatta barnen i Indien.

Betalning sker via Swish direkt till vårt 90-konto: 123 240 4630. Märk donationen med ditt namn och emailadress.

Läs mer på: www.prathamsweden.org

Har du några frågor eller funderingar? Vill du eller ditt företag sponsra eventet? Kontakta oss på [email protected]

Vi ser fram emot att dela denna kväll med dig!

Dela:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.